Hus och hem

3 tips för den som ska renovera badrummet

För den som är i fas med att renovera badrum Stockholm finns det massvis av saker att tänka på. Dels ska man veta vilken stil man vill ha på badrummet, hur stort det kommer att bli, om man ska byta ut dusch till badkar eller vice versa och såklart hur mycket hela jobbet får kosta. Det kan kännas som hur mycket som helst men när man väl står där med sitt drömbadrum färdigt har allt jobb och all planering varit värt det. Här kommer en lista på 3 tips för den som ska renovera badrummet och behöver lite hjälp på traven!

  1. Renovera i linje med övriga husets utseende

När man ska göra en badrumsrenovering eller ett stambyte Stockholm kan det vara klokt att renovera med material och färger som går hand i hand med övriga husets utseende. Man vill gärna att alla husets rum passar bra ihop och inte ser alltför olika ut. Det kan vara klokt att renovera badrummet i jordnära färger med naturliga material för att skapa en rogivande känsla som dessutom är lätt att inreda kring.

  1. Se över budgeten och planera från början

Vad kostar det att renovera ett badrum? Budget och planering är A och O när man ska renovera. Man måste sätta upp en budget och se till att den följs under arbetets gång för att undvika oväntade utgifter. Hitta rätt material som passar in i budgeten och se till att anlita en pålitlig byggherre som ger en tydlig offert från början.

  1. Se till att ha alla tillval uttänkta innan renoveringen börjar

När man ska renovera badrum + ort är det viktigt att se till att veta om man ska ha några tillval i badrummet. Det kan vara handduksvärmare, eluttag, tvättmaskin eller andra saker som bör läggas i planeringen redan från början. Man vill inte gärna komma på i slutskedet av renoveringen att man saknar eluttag, till exempel.

Kommentarer inaktiverade för 3 tips för den som ska renovera badrummet