Arbetsliv och företagande.,  Maskin och teknik

Goupil

Vi förser dig här med elektriska arbetsfordon, som du och ditt företag kan ha användning av. Goupil har tillverkat elektriska fordon allt sedan år 1996 och är därmed den största tillverkaren av elektriskt arbetsfordon i Europa. Det är närmare bestämt det amerikanska företaget Polaris som är ägare till Goupil. Alla de elektriska arbetsfordon som finns hos oss är av mycket hög kvalitet. Därmed är de av hög prestanda och har innovativa tekniska lösningar. Därtill är våra elektriska arbetsfordon kompakta och robusta. Därmed kommer de även in på de flesta trånga platserna.

Tillverkning

Omsättningen på Goupil är redan över 550 miljoner kronor, och företaget tillverkar nämligen mer än 2 000 elektriska arbetsfordon per år. Goupil är också störst på urvalet av olika påbyggnader till elektriska arbetsfordon. Därtill är företaget det största i Europa, med en distribution i mer än 30 olika länder. Goupil blir också hela tider större, företaget har närmare bestämt vuxit med över 40 % per år sedan år 2005.

Återförsäljare Goupil

Våra återförsäljningsplatser finns i hela landet, på vår nätsida hittar du också var alla dessa är. Du kan även fylla i kontaktformuläret där, om du vill att vi ska ta kontakt med dig. På återförsäljningsplatserna sker således försäljning av fordonen samt demonstrationer av dem, därtill får du också bra service och du kan också köpa reservdelar där. Våra arbetsfordon är 100 % elektriska och de är lämpliga att köra med i staden med närområden. Det går bra att använda våra modeller inom bostadsbolag, kommuner, kyrkogårdar samt inom industrin.

Våra tre fordonsmodeller är Goupil G2, Goupil G4 och Goupil G6. Du kan registrerar fordonen Goupil G4 och Goupil G6 som N1 och är då under Transportstyrelsens miljöbonus system, med upp till 60 000 kr per fordon. Vi har också ett producentansvar för batterier som är godkänd av Naturvårdsverket. Till alla våra elektriska arbetsfordon kan du få flera olika påbyggnader så att de passar till olika arbetsförhållanden. Du behöver till exempel olika utrustning till att sköta en park, vid fastighetsskötsel och för grönyteskötsel. Därtill kräver det en annan utrustning till att sköta bevattning, serviceuppdrag, för att dela ut paket och vid annan logistik.

Goupil G2

Den här är den minsta modellen av alla de tre modellerna vi har. Hastigheten på Goupil G2 är 30 km/h. Du kan få denna modell med ett lastflak med nedfällbara lämmar. Därtill kan du också välja en box med valbart antal jalusier. Du kan därtill även välja mellan tre olika batterier, blöta blockbatterier och därtill två litiumjon-alternativ. Den har bra köregenskaper och den är liten och kompakt. Därtill har den också hög lastvikt och du kan även välja mellan flera tillbehör. Modellen är perfekt som till exempel parkfordon, för bostadsbolag och för kyrkogårdsförvaltning.

Goupil G4

Hastigheten på Goupil G4 är 50 km/h. Denna modell har ett stort utbud av tillbehör som du kan sätta till den för dina ändamål. Till exempel kan du välja komfortstolar, servostyrning och digital instrumentpanel. Därtill kan du också bland annat välja uppvärmd framruta, Webasto värmesystem och en backkamera. Du kan registrera den som N1 och därmed ansöka om miljöbonus upp till 60 000 kr per fordon. Denna modell går till exempel bra att använda som parkfordon, som kyrkogårdsfordon eller för bostadsbolag.

Goupil G6

Goupil G6 är ett tyst och smidigt elfordon med en hastighet på upp till 80 km/h. Den har en svängradie på 6,7 meter. Fordonet är perfekt för exempelvis avfallshantering, parkskötsel eller så kan du också använda den som paketdistribution. Den har dessutom plats för tre personer i hytten. Du har därtill även flera möjligheter på tillbehör till denna modell av elektriska arbetsfordon. Till exempel kan du använda ett lastflak med en verktygsskåp, hydraulisklast växlarflak eller ett skåp.

Kommentarer inaktiverade för Goupil