Skönhet

Hudvårdsbehandlingar och makeup

Bor du i Helsingborg och är sugen på en ansiktsbehandling? Då kan vi varmt rekommendera SKIN RETREAT i stan! Här hittar du en rad olika behandlingar, både för ansiktet men även i form av brow lift och lash lift! Här är några behandlingar du kan göra hos SKIN RETREAT:

Microneedling / Dermapen

Kanske har du hört talas om Microneedling eller Dermapen? Om inte så är det en behandlingsmetod med bevisat effekt på olika hudproblem. En behandling med Dermapen är effektiv mot fina linjer och rynkor i huden men även för att få bort akenärr, minska stora porer, få mer lyster och så vidare! Behandlingen går ut på att skapa kontrollerade skador i huden med mikronålar (som namnet antyder). Då kommer hudens reaktion bli att börja producera nytt kollagen, vilket ger en föryngrad hud!

Ansiktsbehandling med Moisture boost

En behandling med moisture boost är precis vad namnet antyder, en riktig boost av återfuktning. Det här är den perfekta behandlingen när du känner att din hud är i obalans eller när du vill jobba på fina linjer i huden som orsakats av uttorkning. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, formning av bryn, enzympeeling under ånga, massage av ansikte, hals och dekolletage samt avslutande fuktmask. I den här behandlingen ingår även en AHA-pensling som blir som ett glas vatten för huden. Behandlingen avslutas sedan med både serum, kräm och ögonkräm. Passar perfekt nu på vintern när huden kan kännas torr och fuktfattig.

Brow lift

En browlift är behandlingen som ger en riktig WOW-effekt på dina egna bryn. Skippa allt vad heter brynpenna och smink, satsa på brow lift istället! Det som ingår i den här behandlingen är kamning med keratin för att få brynen att formas och sitta på plats. Färgning går att komplettera med. Det här är en semi-permanent behandling för som håller 6-12 veckor beroende på skötsel och tillväxten av nya strån.

Kommentarer inaktiverade för Hudvårdsbehandlingar och makeup