Skönhet

Skönhet och hudvård online

Hudvård är idag allra enklast att handla online på nätet. Dels för att du kan passa på att lägga en beställning när dina utvalda produkter är på kampanj, men även för att du ska kunna ta dig tiden att läsa på om produkten och överväga om produkterna kommer passa dig eller inte. Du har tid att i lugn och ro bestämma dig, för att på så sätt minska risken för felköp. Vi har valt att lista några populära produkter inom hudvård- och skönhetskategorin som kan vara värda att spana in!

Xlash Eyelash Serum

Xlash ögonfransserum är ett unikt serum för ögonfransarna som hjälper till att öka volym och längd på dina naturliga fransar. Produkten är baserad på avancerad vetenskap och innehåller högteknologisk formula som har bevisad effekt. Dina ögonfransar vårdas samtidigt som den naturliga växtprocessen påskyndas. En riktig pang-produkt helt enkelt!

Exuviance Overnight Transformation Complex

Ett riktigt populärt hudvårdsmärke är Exuviance. Deras Overnight Transformation Complex är en återfuktande ansiktskräm som används på kvällen/natten. Krämen innehåller PHA-syra som milt exfolierar huden, samtidigt som vitaminer och hyaluronsyra återfuktar huden medan du sover. En perfekt produkt för dig som lätt blir torr och behöver boosta huden med fukt under natten.

dermalogica Stress Positive Eye Lift

Ett annat välkänt och populärt märke är dermalogica. Här hittar du produkter som deras storsäljare Special Cleansing Gel, men även ögonkrämen Stress Positive Eye Lift. Produkten är en snabbt verkande behandling för området kring ögonen. Det är en mask och kräm i ett med mål att reducera svullnad, släta ut och lyfta huden under ögonen. Krämen ger ett lyster till huden samtidigt som mörka ringar reduceras. Stress Positive Eye Lift vann första pris i kategorin Årets aktiva hudvård i Daisy Beauty Awards 2018 och har snabbt blivit en storsäljare på hudvårdsmarknaden och vi förstår verkligen varför.

Kommentarer inaktiverade för Skönhet och hudvård online