Rekreation och nöje

Smaker av frukt och bär i nikotinpåsar

Det bästa med nikotinpåsar är alla nya spännande smaker av frukt och bär som finns att välja mellan nu när man slipper smaken av tobak som döljer det mesta.

BLCK Blueberry är ett snus som smakar mogna härliga blåbär och passar väldigt bra som ett brukssnus samtidigt som man kan ha det som en avrundning till en dessert.

Många som började snusa förr har fortsatt göra det för nikotinets skull och för att slippa rökning, idag börjar folk snusa för att det är gott och spännande.
Dom som inte gillar smaken av tobak när dom snusar kommer få en ögonöppnare när dom testar nikotinpåsar istället för det vanliga snuset.

Lips Strawberry smakar solmogna jordgubbar och efterliknar en naturtrogen smak av jordgubb till skillnad från andra märken som smakar mer kemiskt.
Jordgubb är en väldigt klassisk och populär smak som hittat in bland nikotinprodukter och som är uppskattad av dom flesta.

En tobaksfri prilla är mycket mindre men smakar mer och har samma nikotininnehåll eller mer jämfört med traditionell snus. Många smaker ligger något högre i nikotinvärde men samtidigt finns det dom som är väldigt mycket svagare eller starkare än en normal prilla.

Mint är en klassisk smaksättning som återfinns i dom flesta tillverkares sortiment, det går att kombinera mint med olika smaker där det ger den där välkomna kylan under läppen och fräschheten i munnen som man vill ha. Lyft Tropic Breeze har lyckats med smakkombinationen av tropiska frukter i kombination med fräschheten från mint.

Andra roliga smaker som bör uppmärksammas är smaker av hallon, röda bär och fruktiga drinkar som pina colada som smakar ananas med kokos.

Dom som övergår från vanligt snus till tobaksfritt brukar oftast ha flera smaker att variera sig med och det är inte ovanligt att man har fler än tre smaker under loppet på en dag där man har en smak på morgonen och en annan på arbetet.

Kommentarer inaktiverade för Smaker av frukt och bär i nikotinpåsar