Maskin och teknik

Vad vet du om din mobiltelefon?

Teknologin går hela tiden framåt och det utvecklas ständigt nya lösningar och saker som man vill bygga in i sina telefoner.
Mobiltelefonen har blivit en viktig del av våra liv så därför vill man reparera iPhone så fort som möjligt om man råkat ut för något.
Idag så utför man bankärenden och använder telefonen för att identifiera sig till myndigheter.

Så vad vet vi egentligen om våra mobiltelefoner egentligen?
Vad har en telefon för inverkan på våra liv och hur hade egentligen livet sett ut om mobiltelefonerna inte hade funnits?
Det är väldigt svåra frågor att svara på och man kan diskutera fram och tillbaka i oändlighet med olika argument om huruvida man bör använda sig av mobiltelefoner och om det är möjligt överhuvudtaget. Det är alltid bättre att köpa begagnad iPhone

Om vi bortser från dom filosofiska frågorna så finns det en hel del fakta som man kan lära sig utav som kan vara kul o veta.
Att kunna lite blandad fakta kan vara väldigt intressant.
Apple rekommenderar mobilskydd för en bekymmersfri användning, man minskar behovet av att laga mobilskärmen.

Det finns många gånger fler mobiltelefoner än datorer här på planeten och avståndet ökar snabbt.
Mobiltelefoner blir mer och mer hållbara och tåliga än föregående varianter men ändå finns risken att man tappar sin mobil och behöver laga Samsung.

Allteftersom våra telefoner blir mer och mer avancerade så ökar även priset på dom nya telefonerna och idag kan man betala mer för en mobiltelefon än vad man betalar för en bärbar dator.

Den första smartphone som skapades kallades för Simon och tillverkades av IBM som idag heter Lenovo.
Den hade pekskärm, appar och spel. Prislappen låg runt tusen dollar

I Indien har försäljningen ökat väldigt snabbt för mobiltelefoner och räknas som den snabbaste växande mobilmarknaden, därför kan man i många artiklar om mobiltelefoner och nyheter se priser i indisk valuta.

Kommentarer inaktiverade för Vad vet du om din mobiltelefon?